MM Sports ondergoed

Zoeken

Merk

Model ondergoed

Maat


Kleur


Materiaal


Filters

MM Sports ondergoed

MM Sports jockstraps

De MM Sports jockstrap is dé klassieke jockstrap voor alle doeleinden en is gemaakt naar het model van BIKE, dat niet meer in productie is.

In 1897 patenteerde Bennett’s nieuw gevormde Bike Web Company en begon de productie van de Bike Jockey Strap. De Bike Web Company werd later bekend als de Bike Company. De naam Jockey Strap werd uiteindelijk ingekort tot jockstrap of jockstrap.

In 2002 nam de fabrikant van topsportkleding, Russell Athletic, Bike over. Conglomeraat Berkshire Hathaway Inc. verwierf Russell Corporation begin 2006. Berkshire, geleid door de miljardair Warren Buffett, geloofde dat Russell goed zou passen bij hun merk Fruit of the Loom, dat in 2016 besloot de productie van alle Bike-jockstraps te staken. Bike was de toonaangevende fabrikant van jockstraps en atletische supporters en beweert er meer dan 350 miljoen van te hebben geproduceerd.

Mayer Marketing heeft onder de naam MM Sports de jockstrap van weleer geherlanceerd. De modellen van MM Sports zijn volgens het origineel en zoals Bike deze vroeger produceerde.

Gunderwear
Lakerstraat 66
5613ES Eindhoven
Nederland

KVK: 27309336
BTW: NL001639901B96

0
0
Winkelwagen leegWebshop