Over Gunderwear

Een aantal jaren geleden kon je in de media niet om de reclame voor een ondergoed abonnement voor mannen heen. Eigen fabricaat voor een laag bedrag per maand. Maar als er vraag is naar merkloos ondergoed in abonnementsvorm, moet er ook vraag zijn naar merkondergoed van hoogwaardige kwaliteit. En zo ontstond het idee voor Gunderwear, een abonnement met merkondergoed.

20 juli 2018 was het startsein voor Gunderwear, een geheel zelf configureerbaar ondergoed abonnement. bestaande uit merken als 2EROS, Andrew Christian, Barcode Berlin, Code 22, Garçon, Sukrew en Supawear. Bij het afsluiten van een Gunderwear ondergoed abonnement kan worden gekozen voor slips, boxers, jockstraps óf een combinatie. De maatvoering wordt afgestemd op de broekmaat van de klant.

Honderden klanten zijn inmiddels fan van Gunderwear en ontvangen maandelijks nieuw ondergoed. Een van de grootste fans is Jeffrey Wammes. Hij vertelde in het Algemeen Dagblad over Gunderwear:

1 “Deze besteldienst verrast me elke maand met nieuw ondergoed. Dat vind ik leuk en makkelijk; hoef ik daar niet over na te denken. De modellen zijn sexyer dan de standaard witte slip, ze hebben vaak aparte patronen. Er zitten boxershorts tussen, maar de meeste hebben geen pijpjes. De slips zijn van allerlei merken, ik vind die van Andrew Christian het mooist.”

Gunderwear bied meer dan een ondergoed abonnement. In de webshop kan ondergoed per stuk worden gekocht.

 In eerste instantie bood Gunderwear alleen een ondergoed abonnement. April 2020 werd de webshop geopend voor losse verkoop van ondergoed. Sindsdien is het aanbod sterk uitgebreid en gaat er geen week voorbij zonder nieuw ondergoed in de webshop. 

Dave Verzijl
Directeur Gunderwear

Gunderwear
Lakerstraat 66
5613ES Eindhoven
Nederland

KVK: 27309336
BTW: NL001639901B96

0
0
Winkelwagen leegWebshop