Garçon ondergoed

Zoeken

Merk

Model ondergoed

Maat


Kleur


Materiaal


Filters

Garçon ondergoed

Resultaat 1–20 van de 91 resultaten wordt getoond

Garçon ondergoed

Garçon herenondergoed is niet alleen bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, maar ook als de officiële sponsor van White Party Palm Springs in mei 2023, een van de meest iconische en populaire homodansfeesten in de Verenigde Staten. White Party Palm Springs is een jaarlijkse traditie die duizenden LGBTQ+ individuen bijeenbrengt voor een onvergetelijk weekend vol entertainment, muziek en plezier, en Garçon past perfect bij dit inclusieve en feestelijke evenement.

Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle zwembroek, sexy jockstrap of een comfortabele boxer, Garçon heeft het allemaal. Het merk biedt een uitgebreide collectie herenondergoed en zwemkleding die perfect is voor elke feestelijke gelegenheid. Met zijn super sexy felgekleurde jockstraps en strings tot stijlvolle boxers in effen kleuren, is Garçon hotter than ever. Het merk is een populaire keuze geworden voor mannen die op zoek zijn naar stijlvolle en comfortabele ondergoedopties die hun persoonlijkheid weerspiegelen.

Garçon herenondergoed werd in 2012 opgericht in Vancouver, Canada. De naam “Garçon” is Frans voor “jongen”. Het merk lanceerde oorspronkelijk als Garçon Model, een slimme woordspeling op “good boy / brave jongen”. Maar ondertussen is het merk verre van braaf geworden. Het merk blijft zichzelf ontwikkelen en evolueren, maar kwaliteit staat altijd hoog in het vaandel van Garçon.

Bestel jouw Garçon herenondergoed vandaag nog bij Gunderwear en ervaar zelf waarom dit merk hotter than ever is. Of je nu op zoek bent naar sexy en gewaagde jockstraps of stijlvolle boxers in effen kleuren, Garçon biedt een uitgebreide collectie ondergoed die aan al jouw wensen voldoet. 

Gunderwear
Lakerstraat 66
5613ES Eindhoven
Nederland

KVK: 27309336
BTW: NL001639901B96

0
0
Winkelwagen leegWebshop