Sparta’s ondergoed

De Italiaanse designer Toni Poretta startte zijn carriere in Milaan en had Gianni Versace als zijn leermeester. Later kwam hij te werken voor de haute couture lijn, onder leiding van Donatella Versace.

Toni besloot zijn passie voor leder en latex om te zetten in zijn eigen bedrijf Sparta’s Harness. Inmiddels bieden ze een unieke collectie fijn afgewerkte harnassen aan. Steeds meer mannen dragen graag een sierlijke harnas naar een feest. Ook degene die niet into leather of BDSM zijn. Daarnaast maakt Sparta’s Harness ondergoed in stoere, mannelijke basiskleuren.

Harnassen

Jaren geleden werden harnassen enkel gedragen door mannen die houden van leer en BDSM. Tegenwoordig is de harnas veel meer mainstream geworden. Bij parties als La Demence, Rapido en Funhouse zie je veel mannen rondlopen met een harnas. Het is een waar kledingstuk geworden waarin je je minder naakt en meer sexy voelt.

Sparta’s Harness is een specialist in harnassen. Het bedrijf maakt echter ook stoer ondergoed. Zowel slips als jockstraps. De modellen zijn robuust en hebben mannelijke primaire kleuren. De brede band maakt van jou een onweerstaanbaar beest. Met dit ondergoed mag je absoluut gezien worden.

Voorbeelden van Sparta’s ondergoed in een Gunderwear abonnement:
Sparta's Harness ondergoed brief - blauw
Sparta's Harness ondergoed brief - groen
Sparta's Harness ondergoed brief - roze
Sparta's Harness ondergoed brief - geel

Gunderwear
Lakerstraat 66
5613ES Eindhoven
Nederland

KVK: 27309336
BTW: NL001639901B96

Wij accepteren: