Perseus ondergoed

Perseus bestaat amper een jaar en heeft nu al onze aandacht getrokken. In de Griekse mythologie was Perseus een held die half-sterfelijk en half-God was, zoon van de god Zeus en de sterfelijke Danae. Het merk staat voor kracht, mannelijkheid, vasthoudendheid en moed.

De designs bestaan uit een combinatie van stoffen, kleuren en prints die van iedereen een zelfverzekerde man maken die er goed uit wil zien en zich prettig wil voelen.

Inspired by the gods

Perseus ondergoed

Over Perseus

Perseus is een in Texas, Amerika gevestigde ondergoedmerk dat sinds 2017 bestaat. Het bedrijf ontleent zijn naam aan de Griekse held die de Gorgon Medusa onthoofdde en Mycenae stichtte. “Inspired by the Gods” is dan ook het thema en het logo bestaat uit twee gestileerde Griekse pilaren.

“Ondergoed is altijd een passie voor mij geweest,” vertelde Carlos Manrique, de eigenaar. “Vanuit mijn perspectief is ondergoed een manier om uit te drukken wie een man werkelijk is, zijn kracht, mannelijkheid, vasthoudendheid, moed. Ik wil met mijn ondergoed mannen hun verleidingskracht laten tonen.”.

Perseus biedt slips, trunks, boxershorts en jocks en brengt twee maal per jaar een nieuwe collectie uit. Productie vindt plaats in Colombia. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en handwerk zodat een duurzaam product ontstaat.

Gunderwear
Lakerstraat 66
5613ES Eindhoven
Nederland

KVK: 27309336
BTW: NL001639901B96

Wij accepteren: