Over Gunderwear

Iets meer dan een jaar geleden kon je in de media niet om de reclame voor een ondergoed abonnement voor mannen heen. Eigen fabricaat voor een laag bedrag per maand. Maar als er vraag is naar merkloos ondergoed in abonnementsvorm, moet er ook vraag zijn naar merkondergoed van hoogwaardige kwaliteit. En zo ontstond Gunderwear, een abonnement met merkondergoed.

Sinds eind 2018 biedt Gunderwear een geheel zelf configureerbaar ondergoed abonnement. Hiervoor werd een samenwerking aangegaan met 2EROS, Addicted, Andrew Christian, Barcode Berlin, ES Collection en Supawear. Bij het afsluiten van een Gunderwear ondergoed abonnement kan worden gekozen voor slips, boxers, jockstraps óf een combinatie. Daarnaast wordt de mogelijkheid geboden om enkel ondergoed van Andrew Christian te ontvangen. De maatvoering wordt afgestemd op de broekmaat van de klant.

De standaard is een abonnement dat maandelijks via automatische incasso wordt verlengd. Sinds kort wordt ook een pre-paid abonnementen aangeboden voor een periode van 4, 8 of 12 maanden. Voor alle opties: www.gunderwear.nl/product/gunderwear-surprise-ondergoed-abonnement/

Honderden klanten zijn inmiddels fan van Gunderwear en ontvangen maandelijks nieuw ondergoed. Een van de grootste fans is Jeffrey Wammes. Hij vertelde in het Algemeen Dagblad over Gunderwear:

“Deze besteldienst verrast me elke maand met nieuw ondergoed. Dat vind ik leuk en makkelijk; hoef ik daar niet over na te denken. De modellen zijn sexyer dan de standaard witte slip, ze hebben vaak aparte patronen. Er zitten boxershorts tussen, maar de meeste hebben geen pijpjes. De slips zijn van allerlei merken, ik vind die van Andrew Christian het mooist.”

Voor mensen die het toch wat te spannend vinden, is een webshop geopend waar ondergoed los kan worden besteld: www.gunderwear.nl/ondergoed

 

Dave Verzijl
Directeur Gunderwear

Gunderwear
Lakerstraat 66
5613ES Eindhoven
Nederland

KVK: 27309336
BTW: NL001639901B96

Wij accepteren: