Gunderwear vs. On That Ass

On That Ass heb je vast al vaak over gehoord, maar wat is het verschil tussen Gunderwear en On That Ass? Wij zetten het voor je op een rijtje!

Gunderwear werkt met A-merken, in tegenstelling tot On That Ass

Gunderwear werkt uitsluitend samen met A-merken. Dat betekent topkwaliteit voor een eerlijke prijs. On That Ass werkt uitsluitend met in eigen beheer gefabriceerd ondergoed. Dit zie je terug in de kwaliteit van de gebruikte materialen. Een paar quotes van de vele reviews;

– Prints zijn super tof en ze zitten lekker. Helaas is de kwaliteit ruk. De eerste keer een maat genomen die overeen kwam met andere merken die ik hiervoor had. Helaas ging die kapot op het naatje precies in het middel. In overleg met de klantenservice retour gestuurd en een nieuwe, grotere, maat gekregen.

– Ook deze weer kapot. Net na de 30 dagen retour tijd.

– Onderbroek 2 precies het zelfde verhaal. Weer kapot binnen 30 dagen, nieuwe gekregen en die weer net buiten de 30 dagen kapot.

– Met goede hoop heb ik nog 3 boxers ontvangen. Allemaal net buiten de 30 dagen retourmogelijkheid kapot.

– Ik heb mijn abbo opgezegd. Klantenservice wil me tegemoetkomen. Echter moet ik daar de nieuwe boxer die “onderweg” is eerst voor terug sturen en dan krijg ik van die boxer m’n geld terug…… lekkere tegemoetkoming.

– 10€ is niet duur voor een boxer. Maar een boxer die na 4-6 keer dragen en wassen kapot gaat is dit wel prijzig. Ik ga weer terug naar Björn borg. Die blijven wel meerdere jaren goed!

– Leuke beloftes, relatief goedkoop, kwaliteit bizar ruk! Niet doen dus!

Verschillende modellen ondergoed bij Gunderwear

Iedere dag is anders, toch? Bij Gunderwear ontvang je ondergoed van verschillende merken, waardoor je kunt profiteren van de unieke pasvorm van ieder merk. Bij On That Ass ontvang je altijd hetzelfde model. Enkel de print is anders.

Kwalitatief goed ondergoed bij Gunderwear

Bijna alle merken waarmee Gunderwear samenwerkt zijn al vele jaren ‘in business’ en werken met kwalitatief hoogwaardige materialen. Bij normaal gebruik kun je jaren doen met het ondergoed van Gunderwear.

Gunderwear
Lakerstraat 66
5613ES Eindhoven
Nederland

KVK: 27309336
BTW: NL001639901B96

0
0
Winkelwagen leegWebshop