Wat is het voordeel?

Je vraagt je wellicht af wat het voordeel is van een Gunderwear abonnement.

Het is sowieso al leuk om maandelijks verrast te worden met nieuw ondergoed, maar het is ook nog eens voordeliger dan zelf bestellen. Door goede afspraken met de designers, kunnen wij merkondergoed aanbieden tegen een concurrerende prijs.

We hebben een voorbeeldberekening gemaakt wat het verschil in kosten zou zijn als je maandelijks ondergoed bestelt rechtstreeks bij de designers t.o.v. een Gunderwear abonnement:

1

2EROS en Supawear leveren vanuit Australie. Over deze zendingen betaal je, ongeacht de hoogte van het bestelbedrag, €13,50 inklaringskosten en vervolgens 21% BTW over de waarde van je bestelling. Bestel je voor meer dan €150,-, dan betaal je ook nog eens een extra 11% Invoerrechten over de waarde van je bestelling. Let op; vanaf 1 juli 2021 komt de vrijstelling van €22 te vervallen.

Andrew Christian levert vanuit Amerika, met belastingen pre-paid. De overige merken leveren vanuit de EU.

Als je een jaar lang ondergoed los zou bestellen bij de officiële webwinkels van de merken, ben je in totaal €529,76 kwijt. Een Gunderwear abonnement met slips, jocks en boxers gecombineerd kost €24,99 per maand. Dat maakt €299,88 voor een jaar.

Met een Gunderwear abonnement ben je ruim 43%, oftewel €229,88 goedkoper uit!

Klik op de merken om per merk te zien hoe de bedragen zijn berekend: 

2EROS Boxer
Addicted Slip
Andrew Christian Jockstrap
ES Collection Boxer
Barcode Berlin Slip
Supawear Jockstrap
Addicted Boxer
Andrew Christian Slip
ES Collection Jockstrap
Supawear Boxer
2EROS Slip
Barcode Berlin Jockstrap

 

Inklarings en douanekosten

Koop je ondergoed bij webwinkels die versturen vanuit buiten de EU, dan kun je te maken krijgen met Inklaringskosten. Deze kosten worden in rekening gebracht omdat je geacht wordt binnen de EU Belasting Toegevoegde Waarde (BTW) te betalen over aankopen. Die BTW bedraagt 21%, hetzelfde wat je in een winkel in Nederland betaalt als je kleding koopt.

Naast BTW, kunnen ook Invoerrechten (ook wel douane-rechten genoemd) in rekening worden gebracht als de waarde van de goederen meer dan €150 is. Invoerrechten op ondergoed bedraagt 11%.

Het verrekenen van de BTW wordt uitgevoerd door de afhandelaar van het pakket, bijvoorbeeld PostNL, UPS, DHL. Zij brengen hiervoor Afhandelingskosten in rekening. Deze kosten liggen tussen €10 en €17,50 per zending. PostNL rekent bijvoorbeeld €13,50.

Let dus altijd goed op als je iets bestelt bij een webshop in het buitenland. Voorkom dat een goede deal uitloopt op een teleurstelling. Zendingen van Gunderwear worden altijd verstuurd vanuit Nederland, dus nooit onverwachts bijkomende kosten.

Je zult nooit een aanslag voor bijkomende kosten krijgen als je een Gunderwear abonnement afsluit. Wij hebben deze kosten al voor jou betaald.

Gunderwear
Lakerstraat 66
5613ES Eindhoven
Nederland

KVK: 27309336
BTW: NL001639901B96

0
0
Winkelwagen leegWebshop