Wat is het voordeel?

Je vraagt je wellicht af wat het voordeel is van een Gunderwear abonnement.

Het is sowieso al leuk om verrast te worden met nieuw ondergoed, maar het is ook nog eens voordeliger dan zelf bestellen. Door goede afspraken met de designers, kunnen wij merkondergoed aanbieden tegen een concurrerende prijs.

We hebben een voorbeeldberekening gemaakt waarbij je in een jaar tijd het volgende zou ontvangen;

3 x Andrew Christian
3 x AussieBum
2 x Addicted
1 x Pump!
1 x Sukrew
1 x Sparta’s
1 x Barcode Berlin

Als je dit los zou bestellen bij de officiële webwinkels van de merken, ben je tussen de €24,50 en €46,64 kwijt per maand. In totaal zou je in een jaar €424,95 uitgeven, gemiddeld €35,41 per maand. Het bedrag is vooral zo hoog door de internationale verzendkosten, inklarings- en douanekosten die worden berekend. Klik op de merken om per merk te zien hoe de bedragen zijn berekend.

Als je een abonnement op Gunderwear zou nemen, kost je dat slechts €25. Dat is een besparing van ruim €10 per maand!

Inklarings en douanekosten

Koop je ondergoed bij webwinkels die versturen vanuit buiten de EU, dan kun je te maken krijgen met Inklaringskosten. Deze kosten worden in rekening gebracht omdat je geacht wordt binnen de EU Belasting Toegevoegde Waarde (BTW) te betalen over aankopen. Die BTW bedraagt 21%, hetzelfde wat je in een winkel in Nederland betaalt als je kleding koopt.

Naast BTW, kunnen ook Invoerrechten (ook wel douane-rechten genoemd) in rekening worden gebracht als de waarde van de goederen meer dan €150 is. Invoerrechten op ondergoed bedraagt 11%.

Het verrekenen van de BTW wordt uitgevoerd door de afhandelaar van het pakket, bijvoorbeeld PostNL, UPS, DHL. Zij brengen hiervoor Afhandelingskosten in rekening. Deze kosten liggen tussen €10 en €17,50 per zending. PostNL rekent bijvoorbeeld €13,50.

Let dus altijd goed op als je iets bestelt bij een webshop in het buitenland. Voorkom dat een goede deal uitloopt op een teleurstelling. Zendingen van Gunderwear worden altijd verstuurd vanuit Nederland, dus nooit onverwachts bijkomende kosten.

Je zult nooit een aanslag voor bijkomende kosten krijgen als je een Gunderwear abonnement afsluit. Wij hebben deze kosten al voor jou betaald.

Gunderwear
Lakerstraat 66
5613ES Eindhoven
Nederland

KVK: 27309336
BTW: NL001639901B96

Wij accepteren: