Maandelijks nieuw ondergoed

Iedere eerste zaterdag van de maand nieuw verrassings-ondergoed van 2EROS, Addicted, Andrew Christian, Barcode Berlin, ES Collection of Supawear bij je op de deurmat.

Andrew Christian ondergoed

Waarom Gunderwear:

  • Altijd A-merk ondergoed

  • Gratis verzending

  • Voordeliger dan rechtstreeks

  • Op ieder moment online opzegbaar

  • Een maandelijkse verrassing voor jezelf

ES Collection ondergoed

ES Collection

ES Collection is uit Barcelona, Spanje afkomstig en de grote broer van Addicted. Het wordt ontworpen door dezelfde designers en maakt gebruik van dezelfde hoogwaardige kwaliteit stoffen. Het ondergoed van ES Collection wordt geproduceerd in Spanje.

De designs van ES Collection zijn sportieve en luxueus. Perfect voor een stoere, atletische en jeugdige look.

 

Hoe werkt het?

1

Word lid en reken direct af voor de huidige maand

2

2 Binnen vijf werkdagen ontvang je ondergoed

3

3 Vervolgens wordt iedere 21e het maandbedrag afgeschreven via automatische incasso

4

4 Iedere 1e zaterdag *) van de maand ontvang je nieuw ondergoed

 

Pump! ondergoed

2EROS

Het Australische 2EROS timmert al 10 jaar aan de weg en staat bekend om in het oog springende kleuren(combinaties) en de stijlvolle modellen. De designers maken vaak gebruik van zijdezachte stoffen die plezierig aanvoelen. 

Het is niet voor niets is de naam 2EROS afgeleid is van de Griekse god van lust en liefde. Je zult jezelf extra geliefd voelen in ondergoed van 2EROS.

Bewezen kwaliteit

Wij werken samen met de beste merken. Deze hebben gekozen voor een product waarbij design, kwaliteit en duurzaamheid belangrijker is dan de laagste prijs. Hierdoor ben je zeker van kwalitatief hoogwaardig ondergoed dat lang mooi blijft, een goed model heeft en lekker blijft zitten. Vind jij het ook belangrijk om er goed uit te zien in uitdagend ondergoed, dan is een Gunderwear abonnement interessant voor jou!
Andrew Christian ondergoed

Andrew Christian

De uit Los Angeles afkomstige modeontwerper Andrew Christian lanceert iedere maand nieuwe modellen en designs. Vaak zijn het limited editions die niet meer geproduceerd worden na de eerste release. Hierdoor weet je dat je altijd uniek ondergoed draagt, dat ook nog eens van hoge kwaliteit is. Het ondergoed van Andrew Christian weet op een spannende manier accent te leggen op jouw mannelijkheid en is altijd sexy!

Hoeveel hotness kun je aan? De designer laat zich graag omringen door jonge, gespierde mannen en laat de buitenwereld hiervan meegenieten op zijn social media.

Ondergoed dat gezien mag worden

Wij zijn continu voor jou op zoek naar de beste merken en designs. Belangrijk hierbij is dat het merk een verleidelijke uitstraling heeft. Het ondergoed dat wij aanbieden, zou prima als kleding kunnen dienen bij feesten als La Demence, Funhouse of Rapido.
Pump! ondergoed

Supawear

Supawear is een Australisch ondergoedmerk dat van mannen Supahero’s maakt. Supawwear is van mening dat mode niet alleen beperkt is tot wat je kunt zien, maar ook wat eronder zit. Jezelf mooi vinden in letterlijk alle lagen, dat is waar Supawear voor staat.

 

Supawear is het jongere broertje van 2EROS, waarbij een deel van de technologie, zoals de ‘CURV’ uitsparing, is overgenomen. Hiermee wordt het mannelijke geslacht geaccentueerd. Uitdagend ondergoed voor mannen die zichzelf mooi willen voelen.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Gunderwear?

Gunderwear is een maandelijks ondergoed abonnement. Je ontvangt iedere maand nieuw ondergoed met de kenmerkende pasvorm van de merken waarmee wij samenwerken. Dit is altijd een slip, (aansluitende) boxer of jockstrap. Op onze website vind je voorbeelden van ondergoed dat eerder is verzonden aan onze abonnees.

Zit je er aan vast?

Gunderwear is flexibel. Je kunt je account wijzigen, pauzeren of stoppen wanneer je dat wilt. Wil je je abonnement wijzigen of opzeggen, log dan in met jouw Gunderwear account of neem contact op via het contactformulier.

Wanneer leveren jullie?

Zodra je lid bent geworden, ontvang je binnen 5 werkdagen jouw eesrte zending.

Het abonnementsgeld wordt vervolgens iedere 21e van de maand afgeschreven.

Wanneer je jouw maandelijkse zending ontvangt, is afhankelijk van locatie:

– Woon je in Nederland: eerste zaterdag van de maand
– in Europa: ongeveer ~ 10 dagen na de eerste zaterdag van de maand
– buiten Europa: ongeveer ~ 10-21 dagen na de eerste zaterdag van de maand

Houd er rekening mee dat levering afhankelijk is van punctualiteit van PostNL. De zending past door de brievenbus, je hoeft hier dus niet voor thuis te blijven.

Wat kost Gunderwear?

Het goedkoopste ondergoed abonnement is er al vanaf €21,25 per maand. Dit het het 12 maanden Andrew Christian pre-paid abonnement.

Verzenden jullie ook naar België (en andere landen)

Wij bieden wereldwijd gratis verzending voor het Gunderwear Surprise Ondergoed Abonnement. Waar je ook woont, je bent van harte welkom als klant bij Gunderwear. De tarieven voor onze abonnementen (inclusief verzending) zijn voor iedereen gelijk - ongeacht waar je woont.

Is Gunderwear het zelfde als een On That Ass ondergoed abonnement?

Gunderwear is niet hetzelfde als een On That Ass ondergoed abonnement. Lees hier meer over de verschillen tussen Gunderwear en On That Ass.

Is Gunderwear voordeliger dan rechtstreeks aanschaffen?

Hier kunnen we kort over zijn; JA! Gemiddeld bespaar je €10 per maand met onze ondergoed aanbieding. Lees hier meer over deze berekening.

Kan ik kiezen voor enkel slips, boxers of jockstraps?

Je kunt jouw abonnement helemaal zelf samenstellen zoals jij het wil; kies voor enkel slips, boxers of jockstraps. Of kies voor een combinatie. 

Als je voor een combinatie kiest, zullen we ongeveer om en om verschillende typen ondergoed sturen.

Welke maat moet ik kiezen?

De maten worden bepaald aan de hand van jouw broekmaat in Inches.

Een broekmaat wordt aangeduid als Breedte x Lengte. Is deze 32x34, dan selecteer je: 32. Is deze 29x34, dan selecteer je: 29. Etc.

Met de broekmaat sturen we van ieder merk de corresponderende maat. Hieronder vind je onze maattabel:

Gunderwear ondergoed maattabel

De onderbroek past niet of zit niet fijn

Past de onderbroek niet of zit hij niet fijn? Stuur hem ongebruikt en ongewassen terug in de originele verpakking mét de aangehechte labels en je ontvangt volgende maand een vervangend exemplaar. Je ontvangt dan dus twee stuks. Pas eventueel jouw maat aan in jouw profiel.

Mijn vraag staat er niet tussen

Stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag via Messenger.

Addicted ondergoed

Addicted

Het Spaanse Addicted is het ondeugende broertje van ES Collection. De designers van Addicted richten zich specifiek op mannen.

Addicted maakt gebruik van stevige kwaliteit materialen, waardoor het in Spanje gefabriceerde ondergoed wel een stootje kan hebben.

Dit heb je gemist

Hieronder zie je het ondergoed dat de afgelopen maanden onderdeel was van het Gunderwear abonnement. Deze had je dus kunnen ontvangen. Wat je toegestuurd krijgt, is een verrassing maar is altijd een slip, boxer of jockstrap van 2EROS, Addicted, Andrew Christian, Barcode Berlin, ES Collection of Supawear.
2EROS classic slip - Gunderwear ondergoed abonnement

Brand: 2EROS
Model: Slip
Stijl: Classic

Brand: Barcode Berlin
Model: Slip
Stijl: Classic

Brand: Addicted
Model: Jockstrap
Stijl: Classic

Brand: Andrew Christian
Model: Slip
Stijl: Classic

Brand: ES Collection
Model: Slip
Stijl: Playful

Brand: Supawear
Model: Boxer
Stijl: Classic

Barcode Berlin ondergoed

Barcode Berlin

Barcode Berlin is een Duits ondermode- en clubwearmerk opgericht in Berlijn. In de underground clubscene is Barcode Berlin zeer geliefd. Hier wordt kleding van Barcode Berlin vaak gedragen door afgetrainde mannen als outfit.

De designs van Barcode Berlin zijn innovatief in materiaalgebruik en speelse toepassingen van openingen. Het ondergoed van Barcode Berlin wordt gefabriceerd in de eigen fabriek te Portugal.

Spreekt een Gunderwear abonnement je aan?

Heb je vragen of is het niet helemaal duidelijk? Neem contact op via Messenger en we beantwoorden ze graag:

Gunderwear
Lakerstraat 66
5613ES Eindhoven
Nederland

KVK: 27309336
BTW: NL001639901B96

Wij accepteren: